Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Unisex Anal Sexlegetøj til Mænd og Kvinder

I kategorien anal sexlegetøj, finder du alt det sexlegetøj der er til anal brug. Det uanset om du er mand, kvinde, nybegynder eller meget erfaren, har vi lige de anal sexlegetøj du søger. Vi fører et stort og altid fornyende udvalg af anal sexlegetøj med diskret dag-til-dag levering. Anal sexlegetøj er legetøj specielt til anal penetrering, det er voksen sexlegetøj til mænd og kvinder, i en lidt slankere udgave til anal brug.

Anal pirring med unisex anal sexlegetøj til begge mænd og kvinder

Anal sexlegetøj er legetøj specielt til anal penetrering og anus pirring. Det er voksen sexlegetøj til både mænd og kvinder, også kaldet unisex sexlegetøj, da anal sexlegetøj kan bruges af begge køn.

Køb dit anal sexlegetøj hos os, da vi fører et stort udvalg af anal sexlegetøj med diskret levering. Sexartikler og sexlegetøj til analsex er en del slankere i designet end mere normale dildoer og er perfekt til bagdøren. Anal legetøj findes i mange typer, faconer, farver og størrelser. Samtidig findes der anallegetøj med vibrator og uden vibrator. Alt sammen et spørgsmål om smag og behag.

Buttplugs og klassiske anal dildo og vibratorer er meget populære. Men i de senere år er der kommet meget analsexlegetøj på markedet som er ved at finde indpas i de danske hjem. Det er bl.a. anal stænger, med og uden vibration, og anal/vaginal skyllere til rensning af såvel anus som vagina. Vi håber, at du finder noget anal sexlegetøj du kan lide og som tilbehør til anal sexlegetøj anbefaler vi glidecreme og kondomer.


<<< Vare filtrering: Unisex anal sexlegetøj

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde lige nøjagtigt det anal sexlegetøj du ønsker.
 

27 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

27 vare(r)

Sorter stigende
pr. side