Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Anal Dildoer i alle Former, Farver og Materialer

Anal dildoer er gerne slankere end normale dildoer og de bruges til at stimulere anus ved penetrering. En anal dildo har den perfekte facon til dybere anal penetrering og netop derfor er anal dildoer gode at træne med inden man får sin debut med anal sex. Anal dildoer er blevet meget populære og findes i mange former, farver og størrelser, ligesom også materialerne varierer. Et fabrikat vi anbefaler, er anal dildoer fra You2toys.

Anal dildoer og anal vibratorer er et unisex produkt til begge køn

Anal dildoer of vibratorer er til begge køn og er i voksende popularitet blandt både mænd og kvinder. En anal dildo vibrator er speciel designet til dig, der er vild anal stimulation og er kendetegnet ved deres lange slanke form.

Anal Dildoer til mænd er noget af det som er i rigtig meget fremgang, da mange mænd har fundet ud af at de har en erogen zone ved anus åbningen. Deres p-punkt som sidder 3-5 cm oppe i anus og kaldes mandens prostata. Derfor er der også meget anal sexlegetøj specielt udviklet til mænd.

Anal vibratorer og anal dildoer findes i mange forskellige former, størrelser og farver og i materialer som f.eks. jelly, silicone og glas. Er det første gang du skal eksperimentere med en anal dildo, anbefales det at starte stille ud med en der ikke er for stor. Indføringen bliver nemmere og mere behagelig, hvis der bruges en god anal glidecreme sammen med.


<<< Vare filtrering: Anal dildoer og anal vibratorer

Med vores vare filtrering er det nemt at indkredse hvilken størrelse anal dildo du søger.
 

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side