Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Anal Stænger, Anal Beads og Bor til Numselege

Analsex er noget der eksperimenteres meget med af flere og flere, både mænd og kvinder. Med det rette anal sexlegetøj bliver nydelsen endnu større og i vores udvalg her finder du både anal stænger med og uden vibrationer. Anal stænger og anal bor er det perfekte sexlegetøj til at eksperimentere med anal stimulation, da de ofte er meget bløde og fleksible. Så her er lidt for enhver lyst og smag indenfor anal stænger.

Anal stænger og anal bor er til kvinder, mænd og par

Er du nysgerrig og har lyst til at eksperimentere med anal stimulation, så har vi et godt udvalg af anal stænger, som er et godt begynder sexlegetøj. Her finder du de bedste anal kugle stænger til anal stimulering der findes.

Anal stænger og stave er det perfekte sexlegetøj til at eksperimentere med anal stimulation, da disse stænger er meget bløde og fleksible.  Men har stadig en fasthed der gør at de kan bruges til målrettet anal penetrering. Vi anbefaler at bruge en drøj anal glidecreme og at gå langsomt frem, da dette vil give den bedste oplevelse med anal stimulation.

Til dig der ønsker at starte forsigtigt ud med anal legetøj har vi en række gode begynder produkter og til jer, der allerede har erfaring med analsex, har vi en række større anal stænger og stave, både med og uden vibrator. Anal stænger er populære og kendetegnet ved at sexlegetøjet er nemt at bruge.


<<< Vare filtrering: Anal bor, stave og stænger

Med vores vare filtrering i venstre side er det nemt at indkredse hvilken type af anal stænger og stave der passer til dig.
 

35 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

35 vare(r)

Sorter stigende
pr. side