Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Analkugler og Analkæder til Penetrering af Anus

Hos Ero10k.dk har vi et stort udvalg af analkæder og kugler, til både hende og ham. Analkæder er fantastiske når det gælder anal pirring. Anal kæder stimulerer indvendigt alle lystnerver og giver drømme orgasmer. Vi fører anal kæder fra de bedste producenter, og skal vi fremhæve nogen, så anbefaler vi anal kæder fra California Exotic Novelties og NMC. Anal sexlegetøj fremsendes som alle andre varer med diskret levering.

Analkugler og analkæder kan give en stor anal nydelse

Med analkugler opnår du den pirrende fornemmelse og intense nydelse, som kun anal stimulation kan give. De findes i mange varianter. På snor, kæde eller stav. Du bestemmer selv, hvor mange analkugler der skal være og her finder du dem både i jelly, gummi og metal.

Vi fører analkugler og analkæder i forskellige størrelser. Lige fra kugler så små som ærter på snor, til kugler der er så store, at det kræver lidt mere øvelse at få dem op analt. Der findes kort og godt anal kugler for enhver tænkelig lyst og smag og et alternativ kunne være anal stænger.

Anal kugler er hos mange et overset stykke sexlegetøj og det er lidt en skam, for analkugler giver ekstrem høj nydelse. Har du først fået øjnene op for dem, vil du finde dem ret pirrende i brug og du vil med garanti prøve flere forskellige slags. For når enden er god, er alting som bekendt godt.


<<< Vare filtrering: Analkæder og analkugler

Find nemt den størrelse anal kugler der passer dig, med vores overskuelige vare filtrering i venstre side.
 

15 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

15 vare(r)

Sorter stigende
pr. side