Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Unisex Anal Buttplugs er til Begge Køn

Unisex buttplugs eller en analplug, er det perfekte sexlegetøj til stimulering af de erogene zoner i anus. Unisex buttplugs henvender sig til både mænd og kvinder, da det er et unisex produkt. Numse buttplugs fåes i rigtigt mange varianter og former. Uanset om du er erfaren eller uerfaren med buttplugs, så har vi det rette udvalg indenfor unisex buttplugs, uanset hvad dine ønsker og lyster måtte være.

En unisex anal buttplug giver den ultimative anale pirring i anus

En unisex buttplug plug er kendetegnet ved, at den har en ståfod eller sugekop i enden, som sikrer at den er nem at kontrollere og at den ikke forsvinder op bagtil.

Find her den anal buttplug der passer til dig og gå på opdagelse i vores store sortiment indenfor anale buttplugs. Brug gerne vores buttplug filtrering i venstre side, hvor du nemt kan sortere ud fra f.eks. længde og tykkelse. Så du finder den rette til stimulation af de erogene zoner i anus.

En lang buttplug er bedre for mænd, for at stimulere den mandlige prostata, mens kvinder elsker presset fra foden op mod skede væggen. En unisex buttplug er også et meget velegnet anal sexlegetøj for træning af numsen til analsex, så den bliver lettere udvidet. Det er altid en god ide med buttplugs og andet anal sexlegetøj at bruge en glidecreme ved penetrering.


<<< Vare filtrering: Anal unisex buttplugs

Med vores vare filtrering er det nemt at indkredse hvilken størrelse buttplug der passer bedst til dig.
 

1 til 60 af 67

Sorter stigende
pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 67

Sorter stigende
pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2