Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Anal Vibratorer til Analsex og Penetrering af Anus

Anal vibratorer er et unisex sexlegetøj, da det kan bruges analt af både mænd og kvinder. En anal vibrator er lidt anderledes end en buttplug, da den dels ligner en penis, men også bruges til penetrering af anus. En anal vibrator er skabt til at give pirrende stimulation i og omkring anus. Nogen af de bedste anal vibratorer laves af Latexa, Bad Kitty og Nature Skin, som vi varmt anbefaler til fræk anal og anus penetrering.

Anal vibratorer og dildoer er både til mænd og kvinder

Er du nybegynder inden for anal stimulation, er det en god ide at begynde med en anal dildo vibrator, der ikke er alt for stor. Anal sexlegetøj, her under anal vibratorer, er til begge køn og anal vibratorer fås i mange forskellige materialer, former og farver.

Mænd nyder ofte brug af anal vibratorer, da de giver en god stimulering af prostata og mænd opnår en endnu større orgasme. Men også kvinder kan have glæde af analt udstyr eller anal vibratorer og nyder ofte anal og vaginal penetrering samtidigt.

Men som med så meget andet anal sexlegetøj, så er det vigtigt det ikke bliver for stort og det gælder også med en anal dildo. Mange benytter sig af en god glidecreme, og specielt til formålet, en drøjere anal glidecreme, som fjerner ubehagen ved anal penetrering. Start stille ud og køb hellere en anal vibrator der er for lille, og få hurtigt et overblik i venstre side, hvor vi har vores vare filtrering, som hurtigt giver dig et overblik over vores anal vibratorer og dildoer.


<<< Vare filtrering: Anal vibratorer og dildoer

Brug nemt vores effektive vare filtrering, for at finde lige præcis den størrelse anal dildo vibrator du søger.
 

21 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

21 vare(r)

Sorter stigende
pr. side