Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Bløde og Naturlige Dildoer i Naturtro Former

Bløde dildoer er vores speciale og vi fører bløde dildoer for mange af de store mærker, her i blandt Doc Johnson, NMC og You2toys. Bløde dildoer føles ikke blot dejlig og naturlig i overfladen, men bløde dildoer føles også som den ægte vare, da de ligner en naturtro penis. Prisen på bløde dildoer spænder bredt fra omkring 150,00 DKK til op i nærheden af 700,00 DKK, men selv de billige dildoer kan føles bløde og lækre.

De fleste kvinder foretrækker bløde dildoer

Rigtig mange kvinder elsker bløde dildoer, og det er der en god grund til. Bløde dilder har ofte en konsistens der minder meget om en ægte penis og det gøre bløde dildoer perfekt til vaginal penetrering.

Uanset om det er din første gang eller du er lettere øvet, vil du uden tvivl finde vores udvalg spændende og vi har helt sikket den bløde dildo du søger. Vores bløde dildoer vil hjælpe dig med at få en succes oplevelse og vores dildoer er som skabt til intens penetrering.

Mange bløde dildoer er enten med ståfod eller med sugekop, men fåes også en udgave som enkelt eller dobbelt dildo. Men kendetegnet for alle bløde dildoer er materialet, som er utroligt blødt og gør disse bløde dildoer ekstra behagelige at bruge. Der findes så mange forskellige dildoer på markedet, at det hurtigt bliver en uoverskuelig jungle for mange. Brug derfor vores "filtre" i venstre side og find nemt den bøde dildo der tiltaler dig.


<<< Vare filtrering: Bløde dildoer

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde lige nøjagtigt den størrelse dildo du ønsker.
 

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side