Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Glas Dildoer er med Hård og Fast Overflade

Glas dildoer er ofte et lille stykke kunst i sig selv og en glas dildo har den egenskab, at den er nem, både at opvarme og nedkøle igen, hvilket gør at overfladen vil føles meget forskellig alt efter temperaturen. Den hårde og glatte overflade gør en dildo lavet af glas, perfekt til målrettet og intens pirring. Af glas dildoer er vores foretrukne fra Toy Joy og Icicles, som ved hvad kvinder søger og som er kendt for kvaliteten.

Glas dildoer er velegnede til både vaginal og anal stimulation

Glas dildoer har den dejlige egenskab at en glas dildo kan nedkøles i køleskabet eller opvarmes i varmt vand, inden brug. Glas dildoer er allergivenlige og fri for latex og phthalater. Derudover er en glas dildo meget hygiejnisk og dejlig nem at rengøre.

En glasdildo har en god tyngde og er faktisk noget af det mest robuste sexlegetøj på markedet. Glas dildoer har utrolig mange anvendelses muligheder, både analt og vaginalt. Er meget holdbare og glas dildoer kan holde til lidt af hvert og er ikke så skrøbelig som mange tror. Vi fører både glas dildoer med og uden vibrator, så her går du ikke forgæves hvis du leder efter en god glas dildo.

Én af de helt store gevinster ved at bruge en glasdildo er, at de kan nedkøles eller opvarmes inden brug. De høje eller lave temperaturer vil intensivere orgasmerne og give en helt anden form for stimulation, end den man er vant til. Hvis glas dildoen skal varmes op, lægges den blot i en skål med varmt vand i ca. 10 minutter. Til køllige oplevelser, lægges glas dildoen til afkøling i fryseren eller køleskabet.


<<< Vare filtrering: Glas dildoer

Ved hjælp af vores vare filtrering i venstre side, er det nemt at filtre og finde lige den glas dildo du søger.
 

8 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

8 vare(r)

Sorter stigende
pr. side