Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Hightech, Dual, Pearl, Rabbit og Specielle Dildoer

Dual dildoer, rabbit dildoer, perle dildoer, kært barn har mange navne og vi kalder dem primært for hightech dildoer. Hightech dildoer er ofte med særskilt klitoris pirrer og mange high-tech dildo vibratorer er såkaldte pearl drivere med masserende kugler og dual funktion med klitoris stimulator. Vi anbefaler hightech dildoer fra Seven Creations og Toy Joy, som begge er dildo mærker der er kendt for deres kvalitet.

Rabbit, dual, klitoris, perle, kendetegner en hightech dildo vibrator

På denne her side finder du hightech vibratorer udviklet til den kræsne kvinde. De fleste high-tech dildoer med vibrator er såkaldte pearl drivere med masserende kugler og dual funktion med klitoris stimulator.

Hightech dildo vibratorer findes i mange forskellige afskygninger. Hvilken du skal vælge, afhænger helt af din erfaring, dit temperament og din smag. Men i venstre side har vi gjort det så nemt som muligt for dig at finde den rigtige dual, triple, rabbit, perle, klitoris vibrator ved hjælp af vores vare filtrering.

Rabbit vibratoren har såkaldte "kanin-ører" eller en pirrearm som intenst pirrer klitoris, mens selve vibratoren stimulerer skeden og hendes g-punkt. Nogen rabbit dildoer har indbyggede kugler/perler, som roterer og giver yderligere skede stimulation. Så ingen tvivl om at det er en såkaldt "hightech" dildo med vibrator.


<<< Vare filtrering: High-tech dildo vibratorer

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, hvor du bl.a. kan filtrere ud fra egenskaber, længde og tykkelse.
 

30 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

30 vare(r)

Sorter stigende
pr. side