Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Jelly Dildoer fås som Enkelt og Dobbelt Dildoer

Jelly dildoer fremstilles i mange farver og er lavet i et blødt materiale, der føles meget livligt. Jelly dildoer er bløde, glatte og er ofte fremstillet i farverigt jelly materiale, men de findes også i klart jelly materiale. Vi fører alt fra de mere billige jelly dildoer til de mere lækre og populære mærkevare dildoer. Dildoer lavet i det bløde jelly føles meget ægte og med en smule glidecreme glider de op, som i en behagelig drøm.

Dildoer lavet i jelly materiale er blandt vores populæreste dildoer

Jelly dildoer er lavet i et meget glidevenligt materiale som de fleste vil syntes om og føles nærmest gele eller silikone agtigt. Hvilket gør en jelly dildo meget fleksibel og desuden meget behagelig at bruge.

Dildoer lavet i jelly er meget fleksibel og tilpasser sig kropsformen. Selvom den er blød, har den stadig den perfekte stivhed og hårdhed til at stimulere meget målrettet. Disse egenskaber er med til at gøre dildoer lavet i jelly materiale, til at være blandt de mest populære materialer. Ikke kun indenfor dildoer, men sexlegetøj generelt og det til både mænd og kvinder.

Jelly dildoer fåes vi mange varianter og størrelser. Der fåes dobbelt jelly dildoer, der kan bruges af to kvinder samtidigt. Der fåes jelly dildoer med sugekop fod, så den kan fastsættes på glatte og hårde overflader. Så vores udvalg af jelly dildoer er stort og derfor anbefaler vi at bruge vores "Vare filtrering" som gør det nemt at finde din næste jelly dildo.


<<< Vare filtrering: Jelly dildoer

Takket være vores vare filtrering i venstre side finder du nemt nøjagtigt den rigtige jelly dildo der passer dit behov.
 

26 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

26 vare(r)

Sorter stigende
pr. side