Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Jelly Dildo Vibratorer er Bløde og Glidevenlige

Jelly dildo vibratorer er ikke bare en traditionel og klassisk vibrator. En jelly vibrator er ekstrem glidevenlig og yderst fleksibel, takket være det bløde jelly materiale, som når det bliver lidt fugtigt næsten glider ind helt af sig selv. Af populære jelly vibratorer kan bl.a. nævnes dem vi fører fra producenterne NMC og Pipedream. Som i en årrække har lavet mange populære jelly vibratorer til den krævende og kræsne kvinde.

Glidevenlige og bløde jelly vibratorer er kvindernes yndling

En god jelly vibratorer er enhver kvindes drøm, for jelly dildoer er ikke bare en hvilken som helst vibrator. En jelly vibrator er meget glidevenlig grundet jelly materialet, som når det bliver vådt næsten glider ind af sig selv.

Søger du en god jelly vibrator har vi mange varianter, bl.a. vandtæt jelly vibratorer og g-punkt jelly vibratorer. De fleste jelly vibratorer er med trinløs vibration har forskellige vibrations trin, så der er alt lige fra langsomme til hurtige og ikke mindst kraftige vibrationer, hvilket åbner op for en hel ny verden af muligheder for pirring.

Jelly vibratorer er at foretrække for dig, der godt kan lide en blid og behagelig penetrering, hvor jelly materialet føles blødt mod den sarte hud og i de intime områder. Disse egenskaber gør at jelly vibratorer er meget populære blandt kvinder. Brug eventuelt også en glidecreme, hvilket tager nydelsen til nye højder.


<<< Vare filtrering: Jelly vibratorer

Med vores avancerede vare filtrering i venstre side finder du nemt lige præcis den rigtige jelly vibrator for dig.
 

42 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

42 vare(r)

Sorter stigende
pr. side