Vi giver 30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Jelly vibratorer

Jelly dildoer er ikke bare en almindelig vibrator. En jelly vibrator er meget glidevenlig og yderst fleksibel, takket være det bløde jelly materiale, som når det bliver lidt fugtigt næsten glider ind helt af sig selv. Søger du en dejlig blød jelly vibrator har vi mange, størrelser, farver og varianter. De mest populære jelly vibratorer er dem der har form og udseende som en ægte erigeret penis.

Glidevenlige og bløde jelly vibratorer er kvindernes yndling

En god jelly vibratorer er enhver kvindes drøm, for jelly dildoer er ikke bare en hvilken som helst vibrator. En jelly vibrator er meget glidevenlig grundet jelly materialet, som når det bliver vådt næsten glider ind af sig selv.

Søger du en god jelly vibrator har vi mange varianter, bl.a. vandtæt jelly vibratorer og g-punkt jelly vibratorer. De fleste jelly vibratorer er med trinløs vibration har forskellige vibrations trin, så der er alt lige fra langsomme til hurtige og ikke mindst kraftige vibrationer, hvilket åbner op for en hel ny verden af muligheder for pirring.

Jelly vibratorer er at foretrække for dig, der godt kan lide en blid og behagelig penetrering, hvor jelly materialet føles blødt mod den sarte hud, i de intime områder. Disse egenskaber gør at jelly vibratorer er meget populære blandt kvinder. 


<<< Vare filtrering: Jelly vibratorer

Med vores avancerede vare filtrering i venstre side finder du nemt lige præcis den rigtige jelly vibrator for dig.
 

48 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

48 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste