Vi giver 30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Klassiske vibratorer

Stort udvalg af dildoer og vibratorer i alle former, størrelser og til mange formål. En klassisk vibrator er typisk fremstillet af latex, vinyl, PVC eller plast. Af klassiske dildo vibratorer kan nævnes g-punkts vibrator, penisformet dildo vibrator og dobbelt vibratorer. En klassisk vibrator ser meget naturlig ud i sin udformning og minder meget om en rigtig penis, både i sin form og størrelse.

En klassisk dildo vibrator har ofte udseende som en penis

Selve ordet "vibrator" dækker over mange typer af sexlegetøj, men i denne her kategori snakker vi om en standard dildo vibrator til vaginal penetrering og med vibrationer.

Disse vibrationer som en klassisk vibrator er udstyret med er som oftest trinløse, hvilket vil sige at vibrationerne kan reguleres i styrke og tilpasses til optimal nydelse og behov. En klassisk dildo vibrator er nok den ældste form for sexlegetøj der findes og bruges til seksuel stimulering.

En af de vigtigste kriterier når det kommer til valg af vibrator er størrelsen. Hvis det er første gang du køber en vibrator eller din erfaring ikke er stor. Så anbefaler vi at du vælger en lidt mindre model og prøver dig frem. Har du derimod masser af erfaring, eller ønsker du at blive fyldt mere ud, kan du med fordel vælge en af vores større vibratorer.


<<< Vare filtrering: Klassiske vibratorer

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde lige præcis den størrelse dildo vibrator du søger.
 

32 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

32 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste