Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Klassiske Dildoer og Vibratorer til Intens Onani

Stort udvalg af de mere klassiske vibratorer i alle størrelser og former, og fra nogen af verdens førende producenter, bl.a. Doc Johnson og You2toys. En klassisk vibrator er typisk fremstillet af latex, vinyl, PVC eller plast. Af klassiske dildo vibratorer kan nævnes g-punkts vibrator, penisformet vibrator og vandtætte vibratorer. En klassisk vibrator ser meget naturlig ud i sin udformning og minder meget om den ægte vare.

En klassisk dildo vibrator har ofte udseende som en rigtig penis

Selve ordet "vibrator" dækker over mange typer af sexlegetøj, men i denne her kategori snakker vi om en standard dildo vibrator til vaginal penetrering og med vibrationer.

Disse vibrationer som en klassisk dildo er udstyret med er som oftest trinløse, hvilket vil sige at vibrationerne kan reguleres i styrke og tilpasses til optimal nydelse og efter behov. En klassisk dildo vibrator er nok den ældste form for sexlegetøj der findes og bruges til seksuel stimulering.

En af de vigtigste kriterier når det kommer til valg af dildo eller vibrator er størrelsen. Hvis det er første gang du køber en vibrator eller din erfaring ikke er stor. Så anbefaler vi at du vælger en lidt mindre model og prøver dig frem. Har du derimod masser af erfaring, eller ønsker du at blive fyldt mere ud, kan du med fordel vælge en af vores større dildoer, med eller uden vibrator.


<<< Vare filtrering: Klassiske vibratorer

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde lige præcis den størrelse dildo vibrator du søger.
 

24 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

24 vare(r)

Sorter stigende
pr. side