Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Luksus Dildoer og Vibratorer i en Høj Kvalitet

Her finder du eksklusive luksus dildoer med og uden vibrator til gode online priser. Luksus dildoer er kendetegnet ved deres naturlige og naturtro design. En luksus dildo er ofte vandtæt og typisk fremstillet af flere lag kvalitets vinyl eller latex og har en mere eksklusiv finish. Nogen af vores meste solgte luksus dildoer er fra Seven Creations og You2toys. Som begge er nogen kendte dildo producenter som er kendt for deres kvalitet.

En luksus dildo vibrator er perfekt til par nydelser og solo oplevelser

Luksus vibratorer minder i både form og størrelse, om de mere klassiske dildo vibratorer. Men luksus vibratorer har en flottere finish og er ofte lavet i et blødere og mere hudvenligt materiale. 

Luksus dildoer og vibratorer har ofte en bedre og mere lydsvag motor. Men selvfølgelig er en luksus vibrator ikke 100% lydløs, men rigtig mange af vores luksus vibratorer er så lydsvage, at de roligt kan bruges uden fare for at blive opdaget. Det er nogen yderst diskrete vibrationer, som kommer fra en mere eksklusiv luksus vibrator.

Formen er naturligvis en detalje som du ikke må ignorere, når du skal købe en dildo vibrator. Da formen ofte hænger sammen med selve stimulationen. Vil du gerne ud i en stimulation af dit g-punkt, skal du vælge en model med en buet form, da denne nemt finder frem til hendes g-punkt. 


<<< Vare filtrering: Luksus dildo vibratorer

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, hvor du bl.a. kan filtrere ud fra længde, tykkelse og farve.
 

53 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

53 vare(r)

Sorter stigende
pr. side