Vi giver 30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Luksus vibratorer

Her finder du eksklusive luksus dildoer med vibrator til gode online priser. Luksus vibratorer og dildoer er kendetegnet ved deres naturlige design. En luksus dildo er typisk fremstillet af flere lag kvalitets vinyl eller latex og har en mere eksklusiv finish. Af luksus dildoer og vibratorer kan nævnes vibratorer til kvinder, der er så lydsvage, at de kan bruges uden risiko for at blive opdaget.

En luksus vibrator er perfekt til par nydelser og solo oplevelser

Luksus vibratorer minder i både form og størrelse, om de mere klassiske dildo vibratorer. Men luksus vibratorer har en flottere finish og er ofte lavet i et blødere og mere hudvenligt materiale. 

Luksus vibratorer har ofte en bedre og mere lydsvag motor. Men selvfølgelig er en luksus vibrator ikke 100% lydløs, men rigtig mange af vores luksus vibratorer er så lydsvage, at de roligt kan bruges uden fare for at blive opdaget. Det er nogen yderst diskrete vibrationer, som kommer fra en mere eksklusiv luksus vibrator.

Formen er naturligvis en detalje som du ikke må ignorere, når du skal købe en vibrator. Da formen ofte hænger sammen med selve stimulationen. Vil du gerne ud i en stimulation af dit g-punkt, skal du vælge en model med en buet form, da denne nemt finder frem til hendes g-punkt. 


<<< Vare filtrering: Luksus vibratorer

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, hvor du bl.a. kan filtrere ud fra længde, tykkelse og farve.
 

60 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

60 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste