Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Massagestave og Hårde Dildo Vibratorer

Massagestave er typisk hårde dildoer med en kraftig vibrator. Massage-stave er typisk runde og klassiske i deres udformning. En klassisk massagestav med vibrator kan reguleres trinløst i vibrationen og hastigheden, og er perfekt til målrettet og intens stimulering af de erogene zoner. Af producenter fremhæver vi You2toys, Rocks-Off, Tonga og Fifty Shades of Grey, som alle er kendt for deres gode kvalitet.

Massagestave er kendetegnet ved deres design og hårdhed

Massagestave er nok verdens ældste form for vibrator og massagestave er typisk hårde dildoer med trinløs vibration, som har et slankt og klassisk design.

Massage stave er typisk runde og klassiske i udformningen og er rigtig god til målrettet stimulation og kan bruges på alle kroppens erogene zoner, f.eks. til stimulation af klitoris eller brystvorterne. Massagestave er altid med vibrator og har et slank og diskret design, der gør den ideel til både vaginal og anal penetrering.

Nogen massagestave er korte og diskrete, som passer perfekt i en håndtaske eller til at have med på rejsen. Nogen massagestave er vandtætte og andre er formet til pirring af kvindens G-punkt, men kendetegnet for alle massagestave er dens hårde overflade.


<<< Vare filtrering: Massagestave

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde lige nøjagtigt den størrelse massagestav du søger.
 

25 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

25 vare(r)

Sorter stigende
pr. side