Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Realistiske Vibratorer og Dildoer i Naturtro Look

Realistiske vibratorer er meget naturtro dildoer, med blodårer og detaljeret stort penishoved, og udformet til at ligne og føles som en rigtig penis. En naturlig og realistisk vibrator har ofte en god sugekop eller ståfod og nogen modeller har også store realistiske testikler. Materialet er dejlig blød og fleksibel, hvilket gør disse naturtro vibratorer meget behagelige at bruge. Mærker vi anbefaler: NMC og Doc Johnson.

Realistsike dildoer med og uden vibrator er en god erstatning for den ægte vare

Hvis du leder du efter en realistisk eller naturtro dildo vibrator, som ligner en ægte penis så meget som muligt, så er du kommet til det rette sted.

Rigtig mange kvinder elsker realistiske dildoer, og det er der en god grund til. De minder om en ægte penis og gør af den grund oplevelsen mere realistisk. Nogen realistiske dildoer kommer uden vibrator og oftest har de en sugekop i bunden. På den måde kan de sættes fast på en hård og glat overflade, og hun kan eksperimentere med "håndfri sex".

En realistisk dildo med vibrator skal have et naturligt udseende, formet som en ægte penis og være meget blød og naturlig. Naturlige dildo vibratorer er populære og ligner en naturlig penis med markerede blodårer og flot detaljeret penishoved. Mange af vibratorerne er endda støbt af virkelige pornomodeller og er derfor noget af det tætteste du kommer på den ægte vare. De findes i forskellige former og størrelser, så udvalget burde kunne tilfredsstille de fleste og vores vare filtrering til venstre, gør det nemt for dig, at finde den realistisk dildo eller vibrator du ønsker.


<<< Vare filtrering: Realistiske dildo vibratorer

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde lige nøjagtigt den størrelse dildo du søger.
 

34 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

34 vare(r)

Sorter stigende
pr. side