Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Strapon og Påspændings Dildoer til Begge Køn

En strapon dildo er en påspændings dildo, der bruges til både stimulation og penetrering, og er en ny fræk måde at nyde hinanden på. Strapon dildoer fra you2toys og andre populære mærker, bruges af både kvinder og mænd og er til jer der ønsker at tilføre noget nyt til sexlivet. Her finder du et stort udvalg af kvalitets strapon og påspændings dildoer, med og uden vibration, massive eller hul som et hylster til penis.

En strapon er en påspændings dildo, der spændes på med remme

Før sexlivet til en ny dimension med en strapon dildo med eller uden vibrator. En strapon er en påspændings dildo vibrator, der bruges til ekstra stimulation og penetrering af begge køn.

Strapon vibrator dildoer bruges af både kvinder og mænd, og er til jer der ønsker at tilføre noget nyt til sexlivet. Med en strap-on dildo er det muligt for par at bytte roller og lade manden være den der tager imod. Kan naturligvis også bruges kvinde til kvinde, hvilket mange mænd ikke har noget imod at opleve.

Strapon dildoer fås også som påspændings hylster, så han kan forøge længde og tykkelse på penis. Hvilket giver manden med rejsnings problmer mulighed for at gennemføre et samleje med et vibrator strapon overtræk. Påspændings dildoer eller harness dilder, er også blevet populære til dominante kvinder som ønsker at dominere sin mand, ved at tage ham bagfra. Så ingen tvivl om at påspændings dildoer med eller uden vibrator er et ekstra krydderi og et spændende sexlegetøj med mange muligheder.


<<< Vare filtrering: Strapon dildo vibratorer

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde lige den strapon dildo eller vibrator du søger.
 

27 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

27 vare(r)

Sorter stigende
pr. side