Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

XXL Dildoer og Vibratorer i Gigant Størrelse

Nogen kvinder elsker bare store XXL dildoer og er til dig der søger noget ekstra stort. Her finder du et stort udvalg af XXL dildoer, kæmpe dildoer og mega dildoer. En XXL dildo kan være dejlig nydelse, en udfordring og samtidigt en eksperimenterende forlystelse som kræver lidt forberedelse. Vi anbefaler helt sikkert brugen af glidecreme med disse dildoer, for at gøre indtrængningen mere skånsom og behagelig.

Kæmpe XL dildoer til kvinder der nyder at blive fyldt helt ud

Til dig der søger noget ekstra stort, se med her. Nogle kvinder elsker bare gigant dildoer og til dig der søger noget ekstra stort, så finder du her store dildoer, XXL dildoer, kæmpe dildoer og mega dildoer.

Vi fører XXL dilder med og uden vibrator, nogen med ståfod og andre med sugekop. Inden man bruger en XXL dildo eller kæmpe dildo, anbefales det at man træner sig langsomt op, at muskulaturen er varm og man ved penetrering bruger en god glidecreme.

Det er altid en god ide at undersøge hvor stor disse dildoer er, da mange af vores mega dildoer er større end hvad de ser ud til at være på billederne. Brug eventuel vores vare filtrering i venste side, hvor du nemt kan filtrere størrelsen, ud fra både længede og tykkelse.


<<< Vare filtrering: Store XXL dildoer

Med vores avancerede vare filtrering i venstre side finder du nemt den størrelse der passer til dig.
 

18 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

18 vare(r)

Sorter stigende
pr. side