Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Glidecremer med med Varme, Smag og Aroma

Glidecreme gør noget godt for alle og har mange anvendelsesmuligheder for seksuelle par. Glidecremer kan bruges under forspillet som massageolie eller til at give ham et frækt handjob. Vi anbefaler at bruge en glidecreme sammen med alle former for sexlegetøj eller har sex med en partner. Her finder du mange forskellige glidecremer: vandbaserede, silikonebaserede og glidecremer med smag, duft og andre spændende egenskaber.

Alle kan få glæde og nydelse af at bruge glidecreme

Her finder du glidecreme til lav pris, med dag-til-dag levering. Vi fører et kæmpe udvalg af glidecremer til mange forskellige formål. Glidecreme mindsker gnidnings modstanden og reducerer derved også risikoen for at et kondom går i stykker.

Hvad enten der er tale om solo sex, partner sex eller leg med sexlegetøj kan det være en fordel af bruge glidecreme. Glidecreme findes både som vandbaseret og silikonebaseret, alt efter formålet. Brug glidecreme ved samleje eller når du bruger dit sexlegetøj. Vand baseret glidecreme er især velegnet til sexlegetøj da det er nemt at vaske af igen.

Du finder både duft- og smags-neutrale glidecremer og også glidecremer med smag/duft, samt glidecreme til sensibel hud. Men den populæreste glidecreme er nok anal glidecreme, til anal brug. Anal glidecreme er lavet specielt til anal penetrering og er derfor ekstra glidende, drøj og bedøvende, for at give den bedste anale oplevelse.


<<< Vare filtrering: Diverse glidecremer

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde præcist den glidecreme der passer til dit behov.
 

1 til 60 af 70

Sorter stigende
pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 70

Sorter stigende
pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2