Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Køb Kondomer med Hurtig Dag-til-dag Levering

Kondomer er det eneste præventionsmiddel, der beskytter mod seksuelt overførte sygdomme og mod graviditet. Vi fører kondomer til alle behov, det være sig kondomer med og uden latex. Fra tynde og formede kondomer til lidt større og tykkere. Lige kondomer som er lettere at rulle på, eller noprede, som giver større nydelse. Med andre ord, så har vi alt i kondomer, til de bedste priser og det største udvalg. Så køb dine kondomer her.

Vi fører en bred vifte af forskellige slags kondomer

Vi tilbyder alt lige fra helt tynde og små kondomer til de helt store XL kondomer. Vi har også et bredt udvalg af mærker og i vores sortiment finder du bl.a. Ritex, Durex og Secura.

Vi fører både billige og mere kvalitetsbevidste kondomer i vores store og spændende varesortiment. Hvis du er mere interesseret i en lidt sjovere form for beskyttelse, har vi blandt andet kondomer i flere forskellige farver, kondomer med forskellig smag og bedøvende kondomer, der medvirker til, at han kan holde gang i samlejet i lidt længere tid end normalt.

Vi går meget op i din anonymitet. Derfor sender vi naturligvis dine kondomer i en diskret indpakning og der vil ikke fremgå navne på din bank transaktion eller som afsender, som kan sættes i relation til hvad du bestiller. Med andre ord er der ikke længere nogen god undskyldning for ikke at beskytte sig under samleje.


<<< Vare filtrering: Diverse kondomer

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde præcist det kondom der passer til jeres behov.
 

20 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

20 vare(r)

Sorter stigende
pr. side