Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Massageolier til Intim Massage og Fræk Velvære

Forkæl dig selv og din partner med kropspleje, velvære og lækre plejeprodukter som massageolier jo er. Gå på opdagelse med dine hænder på din partners krop og opnå nærhed, lyst og begær med massageolie. Skab et forspil ved at massere hinanden og opnå en ny og kraftig lyst. Brug massageolie som et pirrende intimt forspil eller et fantastisk efterspil, hvilket har en magisk og fortryllende oplevelse på kroppen og sindet.

Massageolier er til både massage og forkælelse

Her er vores store udvalg af massagemidler og olier, nogen med smag andre med varmeeffekt til at forkæle sin partner med. Massageolier er perfekt til en romatisk aften, til dig der gerne vil forkæle din partner.

Vores massageolier findes i flere forskellige varianter, både med og uden duft. Nogen massageolier er også med en varmende effekt, der giver en mere behagelig massage. Skal massageolien være parfumefri elle måske en smule parfumeret ? Uanset hvad så har vi massageolien til dig og din partner.

Det behøves ikke kun handle om sex. Intimt samvær er så meget mere end det. Massageolie og massagelys er med til at skabe en helt anden og intim stemning og kan bruges for sig selv eller være forspillet til yderligere seksuelle aktiviteter. En god massageolie giver en god oplevelse. Den blødgører, nærer og fugter huden samtidig med, at man får glæde af alle ovenstående resultater. Desuden bidrager olien med vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer.


<<< Vare filtrering: Diverse massageolier

Brug nemt vores vare filtrering her i venstre side, hvor vi har gjort det nemt for dig at finde præcis den massageolie du søger.
 

27 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

27 vare(r)

Sorter stigende
pr. side