Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Plejemidler og Rengøringsmidler til Intimhygiejne

Plejemidler giver en sund og afbalanceret intimhygiejne og derfor er det vigtigt jævnligt at desinficere sine vibratorer og andet sexlegetøj med plejemidler, for at hindre dannelse af bakterier og svamp. Desuden giver rengøring af sit sexlegetøj, også længere levetid til sine dildoer, kunstige vaginaer og andet intimt legetøj. God hygiejne er altid en god ting og gælder både under sex, eller når du leger med dit sexlegetøj.

Alt i plejemidler til rengøring af beklædning og diverse sexlegetøj

En naturlig og sund intimhygiejne er et vigtigt område, ikke kun for sin egen skyld, men er også med til at forlænge levetiden på beklædning og alle former for sexlegetøj og dildoer.

Her under katagorien "Plejemidler" finder du nogle af de bedste plejemidler til at rengøre dit sexlegetøj. Vi forhandler intimplejemidler som en lille vådserviet, eller som en funktionel spray. Men uanset hvilken plejemidel du er foretrækker, så har de samme gavnlige effekt og holder dit sexlegetøj fri for svamp og bakterier.

Samtidigt giver rengøring af sit sexlegetøj, også længere levetid til dildoer, elskovsdukker og andet intimt legetøj. Det samme er gældende for diverse fetish outfits lavet i latex, lak og læder. Plejemidler holder det smidigt, gør det ikke revner og forlænger dit fetish tøj og outfits levetid meget.


<<< Vare filtrering: Diverse plejemidler

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, hvor vi har gjort det nemt for dig at finde præcist de plejemidler du søger.
 

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side