Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Fetish og Bondage Udstyr til S/M og Bindelege

Køb dit nye bondage legetøj og udstyr til fetish, BDSM og S/M sex på Danmarks førende sexshop. Bondage og fetish udstyr blev mainstream for de fleste danskere i 2014 og det skyldes primært filmen Fifty Shades of Grey. En film der blev en øjenåbner for mange par, til at begive sig ud i den sadomasochistiske verden. Få her ideer til nyt bondage sexlegetøj og se vores store udvalg af bondage tilbehør og udstyr.

Til bondage og S/M findes der mange former for fetish udstyr

Vi lagerfører et stort udvalg af SM udstyr og tilbehør til BDSM og bondage, i form af manchetter, masker, brystklemmer, mundgags og stort set alt hvad der skal bruges til lidt mere kinky sex.

Fetish og bondage udstyr dækker over en lang række produkter til både kvinder, mænd og par. Vores speciale er alt fra blindfolds, knebler og intim smykker, til håndjern, halsbånd og elektrosex legetøj. Hvis man ikke har prøvet S/M eller bindelege tidligere, er det vigtigt at starte stille ud, for det kan hurtigt overskride nogle grænser du ikke vidste du eller din partner havde.

Simpel bondage hvor man bare binder hænder og/eller fødder, og leger lidt med sin partner kender de fleste. Med tiden kan man udvikle det, hvor man tager piske, ball gags, klemmer og andre ting i brug. Er det ikke nok, kan man kombinere det lidt med klinik og elektrosex, for at opnå nogen intense orgasmer og seksuelle oplevelser.


<<< Vare filtrering: Bondage, S/M og fetish udstyr

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde præcist der bondage tilbehør du søger.
 

32 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

32 vare(r)

Sorter stigende
pr. side