Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Håndjern, Fodjern og Ankeljern til Kinky Bindelege

Håndjern er sammenkædede metal lænker, der bruges til at holde hænderne sammen og pacificere sin sexpartner. Bruges til frække bindelege i soveværelset eller som tilbehør til forspil, eller de mere hardcore sexlege. Håndjern kan være et utroligt frækt og pirrende supplement til jeres sexliv. Prøv at læg din partner i håndjern og oplev følelsen af at have ham eller hende i din magt og overladt til dine seksuelle lyster, bundet med håndjern.

Håndjern, fodjern og ankeljern er et ekstra krydderi til kinky sexlege

Håndjern er ikke blot et redskab politiet bruger til at pacificere anholdte med, håndjern er hos mange et krydderi i parforholdet. Når du køber håndjern til sjov, er det vigtigt at du køber håndjern med sikkerhedslås, hvis nøglen skulle blive væk.

Mere professionelle håndjern er uden sikkerhedstap og kan kun åbnes med de medfølgende nøgler. Mange håndjern har en smart låsemekanisme, så de kun kan strammes, men ikke løsnes igen, uden brug af nøgle. På den måde kan man stramme håndjernene lige nøjagtig så meget, som det er nødvendigt, for at man ikke kan komme fri.

Håndjern, ankeljern og fodjern kan bruges til bindelege og sexlege i soveværelset, eller som tilbehør til blide forspil. Læg din elskede i håndjern og lænk ham eller hende til sengen. Oplev det pirrende i at have din partner fuldstændig i din magt og det at have kontrollen. Udover håndjern har vi også ankeljern og fodjern, med kort og lang lænke.


<<< Vare filtrering: Ankeljern, fodjern og håndjern

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde præcist den type håndjern du søger.
 

29 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

29 vare(r)

Sorter stigende
pr. side