Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Blindfolds, Masker og Gags er Kinky SM Tilbehør

Udforsk hinanden og prøv nye frække sexlege hvor forskelligt bondage og fetish udstyr indgår. Det kunne være brugen af knebler, gags, halsbånd, blindfolds og masker. Hvor partnerens sanser bliver skærpet, når vedkommende f.eks ikke kan se, men kun føle og fantasere frække tanker. Tænder du på bondage ? Så har vi alt hvad du har brug for til pirring og fræk leg. Her finder du vores udvalg af masker, blindfolds, gags, halsbånd og andet sexudstyr.

Blindfolds, masker, gags og halsbånd er bondage udstyr til leg

Bondage og S/M tilbehør til jer der der tænder på at udforske hinanden og prøve nye frække lege hvor forskelligt bondage og fetish udstyr indgår. Fuldend dig og din partners eksperimenterende sexlege med masker og diverse gags.

Her finder du et udvalg af meget forskellige typer af gag balls og mouth gags. Gags bruges til at putte i munden på sin partner, for at denne ikke kan gøre "verbal modstand" og er typisk et tilbehør til bondage sammen med bindesæt og håndjern. Masker og blindfolds er også pirrende, hvor partnerens sanser bliver skærpet, når vedkommende ikke kan se, men kun føle.

Fantasier om en fremmed eller bare det at man ikke kan se hvordan man nu skal tilfredsstilles, kan bringe lysten i kog hos både uerfarne og mere øvede. Understreg hvem der har magten og kontrollen, ved at spænde et halsbånd fast på din partner eller slave. Et halsbånd viser om man er en ejet slave.


<<< Vare filtrering: Masker, blindfolds og ball-gags

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde præcist det bondage udstyr du søger.
 

42 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

42 vare(r)

Sorter stigende
pr. side