Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Bondage og Binde Sæt til Frække Sexlege

Her finder du garanteret bondagesæt og bindesæt der vil pifte sexlivet lidt op. Det frække ved fiksering, bondage og bindelege er at man overgiver sig 100% til sin partner, som kan gøre lige hvad han/hun vil, indenfor hvad der er aftalt. Dette kræver stor tillid så man kan slappe helt af, give sig hen og nyde det. I venstre side i vores vare filtrering kan du nemt finde bondagesæt og bindesæt til sexlege med bestemte ønsker, farver eller priser.

Bondagesæt  og bindesæt er blevet et populært par sexlegetøj

Hos os finder du alle former for bondage- og bindesæt der vil pifte forholdet lidt op. Det frække ved kunsten at binde sin partner, fiksering og bondage er at man overgiver sig 100% til sin partner, som kan gøre lige hvad han/hun vil lyster.

Dette kræver tillid så man kan slappe af, og nyde at man ikke kan forudse hvad der sker og at ens partner kender hvor ens grænser går. Af spændende produkter til fiksering er manchetter som kan bruges til både blide og hårdere lege. Bind hænderne eller fødderne sammen, eller fikser din partner fast til døren, sengen eller stolen.

Med bondage og binde sæt er mulighederne mange og kune ens fantasi sætter begrænsningerne. Pipedream har en produktserie der hedder Fetish Fantasy Series som er meget populær og som indeholder alt til fiksering, bondage og bindelege. Bad Kitty fører også nogen bondage sæt med lidt af hvert til bindelege, bl.a. manchetter med skånsom velcroluk.


<<< Vare filtrering: Bondage sæt  og binde sæt

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde præcist de bondage bindesæt du søger.
 

52 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

52 vare(r)

Sorter stigende
pr. side