Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Intimsmykker og Brystsmykker til Klitoris og Bryster

Frækt, intimt, pikant, ophidsende. Ja, der findes mange beskrivelser af non-piercing intimsmykker. Her finder du et stort udvalg af intimsmykker til såvel bryst, klitoris og andre intime områder. Vi fører et stort udvalg af brystsmykker og intim smykker til de ydre skamlæber og klitoris. Nogen intim smykker klæbes på, nogen brystsmykker er med klemmer og andre med lille løkke til brystvorten. Alt fremsendes 100% diskret og selvfølgelig med anonym afsender.

Intimsmykker og bryst smykker uden brug af piercing og tatovering

Med med brystsmykker og intim smykker kan hun udsmykke sin krop og gøre den ekstra forførende. Vi fører et stort udvalg af brystvorte smykker og intim smykker til de ydre skamlæber.

Brystvorte smykker enten klistres på eller sættes rundt om brystvorten. Dette er utroligt frækt, hvis hun har en gennemsigtig bluse på uden BH inden under. Det er i hvert fald noget der tiltrækker frække blikke. Brystsmykker med frynser, kvaster og glimmer er perfekt til striptease og klæbes som oftest på, så de dækker selve brystvorten. De gør hele forskellen på at være nøgen og trods alt lidt påklædt.

Brystsmykker der klæbes på giver mulighed for, at dekorere sin krop uden brug af hverken piercing eller tatovering, så overrask din parner med intimsmykker og se reaktionen i øjnene. Klitoris smykker er blevet meget populære og er også et non-piercing intimsmykke der fast omslutter skamlæber og klitoris, og giver en helt utrolig stimulerende følelse.


<<< Vare filtrering: Brystsmykker og intimsmykker

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde præcist det intimsmykke du søger.
 

17 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

17 vare(r)

Sorter stigende
pr. side