Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Klemmer, Kæder, Lodder og Vægte til Leg og Pirring

Fifty Shades of Grey har givet et indblik i en sensuel verden med klemmer, kæder og vægte. Som er fræk tilbehør til pirring af f.eks brystvorterne, hos både kvinder og mænd. Brystklemmer kombineret med kæde og vægte er både fræk at bære og ophidsende at se på. Klemmer gør brystvorterne ekstremt følsomme, vægte giver tyngde og kæden kan der hives i og kan give en helt fantastisk tilfredsstillelse og pirring. Se her under vores store sortiment.

Klemmer, kæder, vægte, lodder og andet sexlegetøj til fræk pirring

Bondage, pirring og smerte er svær at skille af og hænger ofte sammen i det "Sorte Univers". En brystvorte klemme kombineret med brystkæde er både fræk at bære og ophidsende at se på.

Den giver også en pirrende fornemmelse til specielt den der bærer den og holder blodet ude i brystvorten, hvilket gør brystvorten endnu mere følsom. Brystvægte, brystklemmer og brystkæder er ofte kombineret og indgår i det samme bondage redskab. Fælles for vægte, klemmer og kæder er at det er kinky sexlegetøj til pirring og stimulation.

Bryst klemmer er ofte justerbare, så man bestemmer selv, hvor mild smerte eller intens følelse de skal give. Vægten varierer også og mere tyngde hiver mere i brystvorterne på en naturlig og fræk måde. Vi fører et stort udvalg af klemmer, som hver især har et formål. Nogle brystklemmer kan også bruges på skamlæberne, mens nogle måske også kan bruges på mandens pung.


<<< Vare filtrering: Lodder, vægte, klemmer og kæder

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde præcist de klemmer, kæder og vægte du søger.
 

34 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

34 vare(r)

Sorter stigende
pr. side