Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Rimba Elektrosex Legetøj til Fræk Elektro Pirring

Elektrosex går kort fortalt ud på at man får stimuleret de erogene zoner med elektrisk energi og små strøm impulser. Modsat hvad mange tror, gør det ikke ondt og man bestemmer selv, hvor pirrende det skal være. Start blidt ud og skru lidt op for effekten, hvis man ønsker mere pirring. Der kan eksperimenteres med elektro sex ved at kombinere et elektrosex apparat med forskellige slags elektro tilbehør og elektro udstyr, som ses her under.

Electrosex giver pirring på en fræk ny måde

Elektrosex er en skøn variation, når sexlivet er blevet lidt for ensformigt og kedeligt. Modsat hvad mange tror, gør elektrosex ikke ondt og electro sexlegetøj er sikkert at anvende, da den elektricitet som tillades i elektro sexlegetøj er minimal.

Man kan altid starte blidt ud, og løbende skrue op for effekten, hvis man ønsker mere pirring. Start stille ud, og oplev hvor skøn og intim fornemmelse elektrosex og de elektriske impulser giver og blive stimuleret på måder man ikke er vant til. Der kan eksperimenteres med elektro sex ved at kombinere et elektro apparat med forskellige slags elektrosex tilbehør.

Ved at berøre og forbinde kroppen med elektro legetøj, kan elektrisk energi passere gennem nerverne og give pulserende og nærmest vibrerende fornemmelser i kroppen, hvilket mange finder utrolig pirrende. Elektrosex udstyr giver en anderledes form for pirrende stimulation end den, som man opnår med mere tradionelt sexlegetøj.


<<< Vare filtrering: Elektrosex

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde præcist det elektrosex udstyr du søger.
 

26 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

26 vare(r)

Sorter stigende
pr. side