Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Piske, Flogger og Paddles til Spanking eller Pirring

Et godt svirp med en pisk og et pirrende klask i numsen, er for mange blevet en vigtig ingrediens i bondage og BDSM lege. Piske og paddles er ikke kun forbeholdt hesteejere, men kan også være med til at sætte lidt mere krydderi på sexlivet. Piske og paddels er lavet i forskellige materialer, former og størrelser. Nogen piske kaldes for en flogger, andre for en nihalet pisk, men alle piske er kendetegnet ved at give varme og røde numser.

Både en pisk, flogger eller paddel giver røde numser

Nogen piske kan bruges til bløde ophidsende blide berøringer på huden, mens paddler og paddles bruges til lidt mere kraftige og smertefulde slag.

Antallet af piskens snerter har stor indflydelse på hvor hårdt pisken slår, men også længden på snerterne. Materiale valget spiller også en hvis rolle og de typiske materialer er læder, latex og gummi. Nogen floggere, også kaldet piske, er velegnet til begyndere og andre piske er til de lidt mere øvede indenfor spanking. Om det er opvarmnings piske, piske der skal gå helt i musklen, massive og tunge piske, eller små miniature intimpiske, så har vi dem. 

Lyden og tyngden af især de helt store piske og paddles, giver en stor og god effekt på modtageren. Men uanset hvad skal man bruge pisken med omtanke og vi anbefaler at du øver dig i at bruge pisken, så du ved hvor hårdt den slår, inden du bruger den på din partner.


<<< Vare filtrering: Piske og paddles

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde præcist de piske og slagredskaber du søger.
 

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side