Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Frække Kostumer og Uniformer til Rollespil

Er du også vild med frække og forførende kostumer ? Så er du kommet til den rette side. Her finder du et stort udvalg af frække kostumer og uniformer til både kvinder og mænd. Vores frække kostumer er fra forskellige producenter og findes i mange forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag og lejlighed. Vil du gøre dine frække kostumer endnu mere sexede, så fuldend dit kostume med strømper og tilbehør.

Frække kostumer og uniformer til festlige lejligheder og rollespil

Der findes et hav af forskellige både forførende og frække kostumer til kvinder, med alt lige fra nonnen, sygeplejersken og stuepigen til den mere kinky politikvinde. Hvad er du mest til ? 

Udklædning, fest og fornøjeligheder ? Uanset anledningen har vi det rette kostume eller uniform. Der er ikke noget så pikant, som når hun stiller op i et frækt kostume og det kan virkelig tænde lunten med et fingerknips. Find ud af hvad i fantaserer om. Skal du arresteres og lægges i håndjern af den kvindelige betjent og bøde for dine ugerninger, eller bliver du udnyttet af den hungrende sygeplejerske, mens du ligger i koma på enestuen på hospitalet ? 

Eller er hun den forførende sekretær, som chefen er nødt til at lære at løsne lidt op ? I har sammen fantasien, og vi har kostumet til lejligheden. Så nu kan jeres hedeste drømme og fantasier udleves med de rette rekvisitter. Et frisk rollespil som forspil kan virkelig pifte sexlivet i hverdagen op til noget i sent vil glemme.


<<< Vare filtrering: Frække kostumer, outfits og uniformer

Vores vare filtrering til venstre, gør det nemt at finde præcist den størrelse eller farve på det frække kostume du søger.
 

15 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

15 vare(r)

Sorter stigende
pr. side