Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Shirley of Hollywood - Lingeri til Kræsne Kvinder

Corsager, babydolls og korsetter er et Shirley of Hollywood speciale og de fører rigtigt mange flotte og forførende modeller, der løbende bliver skiftet ud og fornyet. Shirley of Hollywood producerer alle typer af pikant lingeri, alt hvad hjertet begærer til den kræsne kvinde. Eksklusivt lingeri til alle kvinder, til næsten enhver smag og lyst. Her finder du pikant lingeri og frækt undertøj til kvinder i alle størrelser, også de store XXL størrelser.

Sexet lingeri og frækt undertøj fra Shirley of Hollywood

Shirley of Hollywood har eksisteret siden 1948 og er meget mere end "blot" frækt undertøj og pikant lingeri. Der mere end 250 forskellige modeller og det indbefatter alle typer lingeri og undertøj til kvinder i alle aldre.

Du finder her alt hvad hjertet begærer og lingeri til næsten enhver smag. Lige fra satin chemiser, forførende korsetter og til de mere vovede outfits. Desuden fører Shirley of Hollywood alt i pikant tilbehør, handsker, strømper, trusser m.m. Materialerne er en god blanding af satin og lette stoffer, der vil give dit sensuelle ydre ekstra krydderi. 

Shirley of Hollywood er et eksklusivt lingeri og undertøj mærke til kvinder i alle størrelser, også de helt store størrelser, helt op til 4X og i nogen tilfælde både 5X og 6X. I de store størrelser hedder det ikke Shirley of Hollywood, men Intimate Attitudes, som er et søster selskab til Shirley of Hollywood.


<<< Vare filtrering: Shirley of Hollywood

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde præcist den type, farve eller størrelse du søger.
 

40 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

40 vare(r)

Sorter stigende
pr. side