Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Strømper, Hofteholder og andet Pikant Tilbehør

Her er alt i trusser, strømper, handsker og andet pikant tilbehør som lige giver det sidste pift. Strømper giver et meget feminint udtryk og virker meget forførende på mænd. Der fås nylonstrømper der er selvsiddende, strømper til hofteholder og strømpeholder. Vi fører også alt i trusser og g-strenge, med flæser og blonder, åbne og lukkede. De rigtige strømper og trusser kan fuldende ethvert frækt look og begejstre visuelt.

Pikant tilbehør i form af handsker, strømper, trusser og hofteholdere

Mangler du lige prikken over i'et, så finder du med garanti prikken her i denne kategori, med masser af pikant tilbehør som supplement til dit nye lingeri og undertøj.

Der er ikke noget mere sexet end et par frække nylonstrømper, der smyger sig om hendes ben og viser dem fra sin bedste side. Strømper kan fuldende ethvert frækt look og kombineret med en fræk hofteholder er du klar til erotiske stunder. I de senere år er hofteholderen igen blevet meget populær, netop på grund af det erotiske islæt.

Men vi fører også trusser i alle afskygninger. Det være sig frække bundløse trusser og trusser, hvor hofteholderen er 'indbygget'. Man har forneden på trussen sat fire stropper og som regel er disse aftagelige. Det har sin umiddelbare fordel, da man ikke har to lag på og kan vælge at benytte trussen med eller uden hofteholder.


<<< Vare filtrering: Pikant tilbehør og strømper

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde præcist det erotiske tilbehør du søger.
 

57 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

57 vare(r)

Sorter stigende
pr. side