Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Lingeri og Undertøj til Frække Mænd der Tør

Frækt undertøj til mænd er ikke så udbredt, men vi har dog lidt her. Men det er faktisk lige så vigtigt for en mand at gå i undertøj, han har det godt med, som det er for kvinder. Vi fører alt i undertøj og fræk beklædning til mænd og vi fører noget for enhver smag i alle kategorier. Vi har et bredt sortiment i trusser, boxershorts, slips, t-shirts m.m. fra det kendte mærke Svenjoyment, som er kendt for deres udvalg af herretrusser.

Lingeri og undertøj til mænd i form af erotiske herretruser og boxershorts

Mange mænd har noget imod af gøre lidt ekstra ud af dem selv. Det er ganske enkelt bare trist. Skal du forføre kæresten, så er her lidt tilbehør til den maskuline mand.

Et par ekstra frække herretrusser, pants eller tights kan være nok. Men skal det være ekstra frækt så prøv med en kilt, læderbukser eller måske et par cowboy chaps. Det gælder om at eksperimentere lidt ogg det gør bestemt ikke noget at man kommer til at grine lidt. Det er ren energi for sexlivet.

Normalt er det svært at finde et bare nogenlunde udvalg af undertøj til mænd, til fornuftige penge. Vi bestræber os på at give begge køn den bedste oplevelse. Hvis du er i tvivl om noget angående tøj, lingeri og outfits til mænd, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.


<<< Vare filtrering: Undertøj og lingeri til mænd

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde præcist det outfits til mænd du søger.
 

18 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

18 vare(r)

Sorter stigende
pr. side