Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Sexdukker og Elskovsdukker til den Kræsne Mand

Vi fører et kæmpe udvalg af sexlegetøj og onaniprodukter til kræsne mænd. Et bud kunne være elskovsdukker, som er blevet meget populære blandt mænd, efterhånden som mange af de mere eksklusive elskovsdukker er blevet meget livagtige og naturtro i udformningen. Her finder du oppustelige elskovsdukker i mange afskygninger og kvaliteter. Både de billige og de dyrere som er meget livagtige og naturtro elskovsdukker.

Elskovsdukker og sexdukker er altid villige og klar til sex når han er

Vi har alt fra de lidt billigere "dåser" til de meget populære og de mere eksklusive oppustelige elskovsdukker. Kært barn har mage navne og nogen kalder dem sexdukker, bolledukker, lolitadukker og lovedolls.

Elskovsdukker kommer i mange forskellige varianter, kvaliteter og prisklasser. Køber man en sexdukke til få hundrede kroner skal man vide, at kvaliteten er meget lig en badebold. De er som oftest lavet af plastik, ansigtet er tegnet på og det er sjældent nogen fornøjelse at stikke sin penis ind i dem. I langt de fleste tilfælde vil de billige elskovsdukker og sexdukker også kun blive brugt i festlige sammenhænge som fødselsdage og polterabender.

I den modsatte ende kan man få livagtige elskovsdukker som koster mere en en brugt mellemklasse bil. Luksus sexdukker er blevet en industri i sig selv og mange mænd foretrækker en naturtro sex dukke som sin partner i dagligdagen. Men mindre kan også gøre det og elskovsdukker til omkring 1.000 DKK og op, er faktisk meget fornuftige og kommer ofte med vibration i form af et elskovsæg. Hvilket gør sexdukker til et populært sexlegetøj til mænd.


<<< Vare filtrering: Oppustelige elskovs og sexdukker

Med vores vare filtrering her i venstre side, er det nemt at sortere ud fra hvilken kvalitet/pris din elskovs dukke være.
 

23 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

23 vare(r)

Sorter stigende
pr. side