Så nærmer Julen sig og vi ønsker alle en Glædelig Jul - Julegaver kan ombyttes indtil 31. januar 2018
×
Vi giver 30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Sex- og elskovsdukker

Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj og onaniprodukter til mænd. Et bud kunne være elskovsdukker og sexdukker, som er blevet meget populære blandt mænd, efterhånden som mange af de mere eksklusive sexdukker er blevet meget livagtige og naturtro. Her finder du oppustelige elskovsdukker i mange afskygninger og kvaliteter. Både de billige og de dyrere som er meget livagtige.

Elskovsdukker er altid villige og klar til sex når han er

Vi har alt fra de lidt billigere "dåser" til de meget populære og de mere eksklusive oppustelige elskovsdukker. Kært barn har mage navne og nogen kalder dem sexdukker, bolledukker, lolitadukker og lovedolls.

Elskovsdukker kommer i mange forskellige varianter, kvaliteter og prisklasser. Køber man en sexdukke til få hundrede kroner skal man vide, at kvaliteten er meget lig en badebold. De er som oftest lavet af plastik, ansigtet er tegnet på og det er sjældent nogen fornøjelse at stikke sin penis ind i dem. I langt de fleste tilfælde vil de billige elskovsdukker også kun blive brugt i festlige sammenhænge som fødselsdage og polterabender.

I den modsatte ende kan man få livagtige elskovsdukker som koster mere en en brugt mellemklasse bil. Luksus sexdukker er blevet en industri i sig selv og mange mænd foretrækker en naturtro lolita dukke som sin partner i dagligdagen. Men mindre kan også gøre det og elskovsdukker til omkring 1.000 DKK og op, er faktisk meget fornuftige og kommer ofte med vibration i form af et elskovsæg. Hvilket gør sexdukker til et populært sexlegetøj til mænd.


<<< Vare filtrering: Oppustelige elskovsdukker

Med vores vare filtrering her i venstre side, er det nemt at sortere ud fra hvilken kvalitet/pris din elskovs dukke være.
 

32 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

32 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste