Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Kæmpe Udvalg af Erektionsringe og Penisringe

Som med alt andet sexlegetøj, så findes der penisringe i mange afskygninger og størrelser. Penisringe giver en større, hårdere og ikke mindst en længerevarende erektion. En penisring virker ved at lade blodet blive i penis i længere tid. Blodet kan ikke undslippe så let og der vil blive pumpet mere blod op automatisk. Placer penisringen helt nede ved penis-roden og den erigerede penis vil blive hårdere end normalt.

Penisringe til begyndere og erektionsringe til de mere øvede

Her på siden finder du mange typer af penisringe, potensringe og ikke mindst ersktionsringe. Fælles for disse ringe er at de er et lille og effektivt stykke sexlegetøj til dig, der gerne vil have en kraftigere og mere fyldig erektion.

Placer penisringen ved roden af penis og den erigerede penis vil blive hårdere og større end normalt. Samtidigt bliver det lettere for dig at styre din udløsning, så du ikke bliver slap for tidligt, på grund af for tidlige sædafgang. Penisringe hører blandt det mest populære sexlegetøj til mænd.

Penisringe med vibrator er mindst lige så effektiv. Ud over at give din penis hårdhed, så stimulerer en penisring med vibrator ikke blot ham, men også hendes klitoris. Dette giver en meget pirrende og anderledes oplevelse ved samleje. En anden og for nogen mere maskulin løsning kunne være penis manchetter i blød læder og med metal penisringe.


<<< Vare filtrering: Erektionsringe og penisringe

Med vores vare filtrering er det nemt at indkredse hvilket type penisring der passer bedst til dig og dine ønsker.
 

56 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

56 vare(r)

Sorter stigende
pr. side