Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Kunstige Vaginaer og Pirrende Onaniprodukter

En kunstig vagina er et kunstigt kvindeligt kønsorgan og er et frækt sexhjælpemiddel og onaniprodukt mange mænd benytter sig af. Der findes mange forskellige udgaver af kunstige fisser, i forskellige former og materialer. Der fås også flere onaniprodukter der simulerer blowjobs og analsex. Kendetegnet er at de er bløde, snævre, altid klar og giver ham nogen fantastiske oplevelser, som den ægte vare.

Naturtro fisser og kunstige vaginaer garanter ham maksimal nydelse

Solosex uden en partner kan godt være kedeligt, men med en kunstig vagina, kusse eller lystmund bliver det hele lidt sjovere og kunstige vaginaer er både et onaniprodukt og et sexhjælpemiddel mange mænd benytter sig af.

En kunstig onani vagina er god at have, hvis man ikke har nogen sexpartner. Der findes mange forskellige udgaver i forskellige former og materialer. En naturtro vagina ligger tæt op af følelsen af den "ægte vare", og vil derfor give ham en nydelse han meget sent vil glemme. Kendetegnet er at en vagina er klar igen og igen, når lysten melder sig.

Nogle naturtro kusser er til at have med i kufferten når du rejser og andre mere stationære, hvor du får en god røv med anal og vaginal indgang. Nogen vaginaer er med vibration og kan reguleres i hastigheden. Nogen af materialerne der i dag anvendes, er for en del udviklet direkte til formålet. Med navne som "Magic Flesh" eller "Natureskin" er materialerne helt utroligt "kød" lignende og føles som ægte hud/kød.


<<< Vare filtrering: Kunstige og naturtro vaginaer

Ved hjælpe af vores vare filtering, kan du hurtigt indkredse hvilket prisleje din næste kunstige vagina må koste.
 

39 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

39 vare(r)

Sorter stigende
pr. side