Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Penis Manchetter og Remme til Testikler og Penis

Penis manchetter er meget brugt og holder mandens penis stiv i længere tid. Denne type penisring sættes både på penis og testiklerne, og giver derved en hårdere erektion end normalt. Penis manchetter både klemmer og støtter de rigtige steder og hindrer at blodet løber fra penis, hvilket både forstærker og forlænger mandens erektionen. En populær producent af penis manchetter er Rimba Toys, som ses her under.

Penis manchetter og penis remme giver et råt og maskulint look

Penis manchetter er for mange mænd maskulint og samtidigt lidt råt og dyrisk. Penis manchtter og testikel remme er ofte i en kombination af læder remme og metal penisringe.

Penis manchetter og remme er meget brugt og mange mænd bruger penis/testikel manchetter til at holde på erektionen og forhindre en for tidlig sædafgang. Andre bruger penis manchetter for at give kvinden en lidt anderledes og intens nydelse der fremmer hendes orgasme.

Både penis remme og penis manchetter omkring penis og pung bevirker, at blodet ikke kan løbe fra penis, hvilket forstærker erektionen og holder hans udløsning tilbage. Et alternativ til penis manchetter kunne være de lidt mere klassiske og tradionelle penisringe, som også er et populært stykke sexlegetøj til mænd.


<<< Vare filtrering: Penis manchetter og remme

Med vores nemme vare filtrering i venstre side er det nemt at indkredse hvilken penis manchet eller rem der passer til dig og dine lyster.
 

27 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

27 vare(r)

Sorter stigende
pr. side