Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Penispumper og Potenspumper i mange Størrelser

Potenspumper er til at forstørre penis ved hjælp af vakuum, både i længden og tykkelsen, ved at udvide blodkarrene. Dermed gives der plads til endnu mere blod i penis under erektion og fuld rejsning. Samtidigt kan en potenspumpe afhjælpe både impotens og for tidlig sædafgang ved gentagne brug og træning. Potenspumper bruges både til onani og i forbindelse med sex og hårdheden på penis er midlertidig.

Penispumper og potenspumper gør penis større og hårdere

Penispumpe, erektionspumpe, potenspumpe og vakuumpumpe er almindeligt anvendte udtryk for samme produkt og prlmært benyttes bare udtrykket en penispumpe.

En penispumpe er et rigtigt godt redskab hvis man vil have større penis eller bare have en hårdere erektion. Penispumpen virker forstørrende ved, at udvide blodkarrene i penis og dermed give plads til mere blod i penis under erektion. Blodet løber kraftigere til svulmelegemet og penis bliver stivere. Ved gentagen brug af potenspumpen eller penispumpen, vil penis blive permanent større i både længden og tykkelsen.

Han får større kontrol over hvornår og hvordan hans udløsning kommer. Dermed bliver han i stand til at holde længere under selve sexakten. Penispumpen virker desuden udjævnede, og mindre skævheder vil blive rettet ud. Et alternativ eller supplement til en penispumpe kunne være et sleeve penisovertræk der støtter og styker penis og som også er et populært sexlegetøj til mænd


<<< Vare filtrering: Potenspumper og penispumper

Med vores vare filtrering i venstre side, er det nemt at indkredse hvilken penispumpe der passer til din størrelse penis.
 

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side