Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Penis Sleeves og Overtræk er et Hylster til Penis

Penis overtræk giver penis mere fylde og med et penis overtræk vil hans partner mærke, at penis er både fyldigere og større end normalt. Penis bliver mere udholdende under samlejet, hvilket gør penis overtræk til et meget populært sexlegetøj til par. Penis overtræk og sleeves forlænger ganske enkelt rejsningen og begge parter opnår mere nydelse. Her under ser du vores store udvalg af diverse penis overtræk.

Penis overtræk og penis sleeves holder ham både stiv og hård

Der findes rigtig mange forskellige penis sleeves og penis overtræk. Nogle er beregnet til at øge længde og/eller bredden af penis. Nogle er udformet med noprer eller riller, så de stimulerer intenst.

En penis sleeve strammer let om penis og blodet bliver i penis i længere tid. Han får en større, hårdere og længere erektion og virker lidt på samme måde som med en penisring. Men for hende virker den noprede overflade på penis hylsteret som pirrende stimulation, der øger nydelsen og fremmer orgasmen. Derfor er penis sleeves og overtræk blevet et populært sexlegetøj til mænd. 

Nogen penisovertræk er åbne i enden, så penishovedet stadig bliver stimuleret fuldt ud og sinker ikke sædafgangen. De fleste penisovertræk er lukkede i enden, det øger størrelsen af din penis og giver større nydelse for både dig og din partner. Nogen penis hylstre funger som en forlængelse til penis, hvilket gør at penis støder dybere ved samleje.


<<< Vare filtrering: Penis sleeves og penis overtræk

Med vores vare filtrering er det nemt at indkredse hvilket penis overtræk der passer bedst til dig og dine ønsker.
 

13 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

13 vare(r)

Sorter stigende
pr. side