Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Elskovskugler og Sexkugler til Pirrende Onani

Sexkugler, orgasmekugler, loveballs, eller hvad de kaldes, placeres i skeden og giver en helt utrolig pirrende fornemmelse af vibrationer og intens stimulering af skeden. Sexkugler får lysten til at stige og sex kugler bruges til træning af hendes bækkenbund, hvilket giver færre gener og ofte et bedre sexliv. Kvinder der begynder at træne med elskovskugler fra f.eks You2toys, oplever at deres sexlyst bliver øget.

Træn din bækkenbund hurtigt og effektivt med elskovskugler

De fleste kvinder opnår en større sexlyst og endnu mere følsomhed i deres underliv, hvis de træner deres bækkenbund ofte. Bækkenbunds træning bliver også kraftigt anbefalet af både jordemødre og gynækologer.

Elskovskuglerne føres op vaginalt og så går man med dem. De små bevægelser fra metalkuglerne indeni henleder hendes opmærksomhed på underlivet og så kommer hun til fokusere på sex. Hvis partneren ved at kuglerne er der, går hans tanker også den vej. Så sexkugler er et spændende sexlegetøj eller et ekstra krydderi til en tur i byen eller noget familie-kom-sammen.

Til bækkenbundstræning skal der bruges nogen sexkugler med en vis tyngde, som f.eks. Workout Training Balls. De er så tunge, at hun er nødt til at bruge sine muskler for at holde dem inde. Hvis hun ofte bruger elskovskugler og derved optræner sin bækkenbund, så har det utrolig mange fordele. Der opnås større følsomhed og sexlyst, samt stærkere og mere intense orgasmer. Det kan hjælpe mod inkontinens problemer, da hun får større kontrol over sin blære. Samtidigt kan de stramme op efter en fødsel, hvor ens bækkenbund kan være blevet slap, og endeligt kan elskovskugler give ekstra nydelse til ens sexpartner, da hun bliver bedre til at "stramme" omkring penis.


<<< Vare filtrering: Sex- og elskovskugler

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde den størrelse elskovskugle du søger.
 

43 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

43 vare(r)

Sorter stigende
pr. side