Vi giver 30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Elskovskugler

Kært barn har mange navne, for nogen hedder de elskovskugler, kærligheds kugler og bækkenbunds kugler. Elskovskugler er ikke bare et stykke smart sexlegetøj og bækkenbunds kugler har for mange kvinder en positiv indvirken på både følsomhed og sexlyst. Kuglerne styrker hendes bækkenbund og kan give hende stærkere orgasmer, bedre sex og forbygger mod inkontinens.

Træn din bækkenbund hurtigt og effektivt med elskovskugler

De fleste kvinder opnår en større sexlyst og endnu mere følsomhed i deres underliv, hvis de træner deres bækkenbund ofte. Bækkenbunds træning bliver også kraftigt anbefalet af både jordemødre og gynækologer.

Elskovskuglerne føres op vaginalt og så går man med dem. De små bevægelser fra metalkuglerne indeni henleder hendes opmærksomhed på underlivet og så kommer hun til fokusere på sex. Hvis partneren ved at kuglerne er der, går hans tanker også den vej. Så er et spændende sexlegetøj eller et ekstra krydderi til en tur i byen eller noget familie-kom-sammen.

Til bækkenbundstræning skal der bruges nogen kugler med en vis tyngde, som f.eks. Workout Training Balls. De er så tunge, at hun er nødt til at bruge sine muskler for at holde dem inde. Hvis hun ofte bruger bækkenbunds kugler og derved optræner sin bækkenbund, så har det utrolig mange fordele. Der opnås større følsomhed og sexlyst, samt stærkere og mere intense orgasmer. Det kan hjælpe mod inkontinens problemer, da hun får større kontrol over sin blære. Samtidigt kan de stramme op efter en fødsel, hvor ens bækkenbund kan være blevet slap, og endeligt kan det give ekstra nydelse til ens sexpartner, da hun bliver bedre til at "stramme" omkring penis.


<<< Vare filtrering: Bækkenbund- og elskovskugler

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde den størrelse elskovskugler du søger.
 

41 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

41 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste