Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Sexlegetøj Pakker med Sexlegetøj og Dildoer

Her i kategorien har vi diverse sexlegetøj, som du ikke finder i andre kategorier. Du finder meget forskelligt multi og kombi sexlegetøj, samt diverse tilbehør som ofte kommer i kombination med meget andet sexlegetøj. Dette gør multi/kombi sæt meget populære og eftertragtede, da man oftest får meget forskelligt sexlegetøj på samme tid. Specielt You2toys og Seven Creations fører dildo, multi og kombi sæt.

Multi/kombi dildo og vibrator sæt er perfekt til nystartere indenfor onani

Hvis det er første gang du begiver dig ud i onani verdenen, så kan en af vores sexlegetøjs pakker anbefales. Pakkerne er perfekte til dig, der gerne vil prøve dig frem og prøve noget nyt, men som endnu ikke ved, hvad du er til.

De indeholder lidt forskelligt i form af dildo, vibrator, anal plug, elskovskugler m.m. Der er altså nogen alsidige pakker, som giver dig eller jer, mulighed for at udforske forskellige nye sexuelle oplevelser, uden det behøver koste alt for meget. Når man så har fået præciseret hvad man bedst kan lide, kan i altid købe nogle flere dildoer, vibrator æg eller hvad i nu finder spændende.

Mangler du en sjov og sexet gave til din date, veninden eller til en polterabend, så skal du have en sexlegetøj-pakke. Pakkerne indeholder lidt af hvert, i flotte farver og til priser hvor alle kan være med. Dildo-, multi- og kombi sæt giver meget mere for pengene og mulighed for at prøve alle typer af sexlegetøj af. Disse pakker med sexlegetøj fås billigt og ofte til discount priser og skulle de forskellige ting købes enkeltvis, bliver det væsentligt dyrere.


<<< Vare filtrering: Sexlegetøj pakker

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde det indhold du søger i dine multi/kombi sexlegetøj sæt.
 

27 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

27 vare(r)

Sorter stigende
pr. side