Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Elskovsæg og Lystæg i alle Farver og Størrelser

Elskovsæg er små pirre vibratorer, med form som et ovalt æg og deraf navnet elskovsæg. Som næsten altid er noget med æg, som f.eks. sexæg, lystæg og pirreæg. Formen gør elskovs æg perfekte til intens stimulering af klitoris og til vaginal pirring, men elskovsæg kan også bruges med andre former for sexlegetøj. Elskovsægget er ideel at bruge alene eller sammen med sin kæreste, mand eller sexpartner.

Elskovs æg er det samme som lystæg, og betjenes via fjernbetjening

Elskovosæg er et fantastisk lille og diskret sexlegetøj med meget stor virkning og effekt. Ægget fylder ikke ret meget og kan bruges i mange situatuiner, specielt de lydsvage elskovsæg med trådløs fjernbetjening.

Lystæg er fjernbetjente og findes både med tilsluttet kabel-fjernbetjening og med trådløs fjernbetjening. Elskovs æg egner sig perfekt til par-leg, da de kan bruges på mange meters afstand og i princippet hvor som helst, både ude som hjemme. Lad manden styre vibratonerne med den trådløse fjernbetjening, hvilket er pirrende for begge parter. F.eks bestemmer han hvornår lystægget skal pirre og vibrerer.

Lyst æg med ledning er klart bedst til hjemme-leg og kan bruges med andet sexlegetøj. Nogen elskovsæg er vandtætte, men hvis man er det mindste i tvivl om, om ens æg nu også er helt eller delvist vandtæt. Kan lystægget pakkes ind i et kondom, inden det sættes på plads oppe i skeden.


<<< Vare filtrering: Vibrator elskovsæg

Med vores vare filtrering i venstre side er det nemt at indkredse hvilket lyst æg der passer bedst til dig og dine behov.
 

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

22 vare(r)

Sorter stigende
pr. side