Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Strapon Sex Sommerfugle og Butterfly Vibratorer

En venus sommerfugl, sex sommerfugl eller bare sommerfugl vibrator, er en meget pirrende klitoris vibrator der betjenes via fjernbetjening. Derfor er sex sommerfugle blevet et meget populært par sexlegetøj, da manden har fjernbetjeningen og dermed også den endelige kontrol. Med en sex sommerfugl vibrator kan hun nyde de skønne vibrationer og blive stimuleret samtidig med, at hun har hænderne fri til noget andet.

Butterfly vibrator of sex sommerfugle til klitoris er det perfekte par-sexlegetøj

Sommerfuglen, kaldes også butterfly og er en mester til stimulering af kvindes klitoris. Butterfly vibratorerne findes dog også i andre udformninger end sommerfugle, men princippet er det samme.

Med en butterfly vibrator kan hun nyde de skønne vibrationer og blive stimuleret samtidig med, at hun har hænderne fri til andre gøremål. Hvor selve sommerfuglens vinger og krop stimulerer udvendigt på klitoris og en butterfly vibrator kan bæres under tøjet, så ingen aner hvad det er du er igang med.

En variant af en sex sommerfugl er en venus penis, som har en lille kort penis til intens pirring, der hele tiden holdes på plads ved brug af et par stropper. Denne variant kombineret med en trådløs fjernbetjening er det ultimative par sexlegetøj. Forestil dig lige situationen med en tur i byen og manden har fjernbetjeningen og styrer hvornår hun må lade lysten ruller ind over sig.


<<< Vare filtrering: Sex ommerfugl vibrator

Vores vare filtrering i venstre side, gør det nemt at finde lige præcis den sex sommerfugl du søger.
 

17 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

17 vare(r)

Sorter stigende
pr. side