Online siden 1999      30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Glæd din Partner på Valentinsdag med Fræk Gave

Valentinsdag fejres d. 14. februar

Valentinsdag fejres d. 14. februar og er kendt som "de elskendes helligdag". Som så mange andre skikke kommer Valentines Day fra USA og er de seneste år blevet en tradition danskerne har taget til sig. På denne her side har vi fundet nogen frække og ikke mindst spændende gaver til par, som vil være oplagte som Valentinesgaver til fælles glæde og som inspiration til et bedre sexliv. Gå sammen på opdagelse her og find hvad i søger.

Valentinsdag er de elskendes dag og fejres altid den 14. februar

Valentinsdag er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, hvorimod den er en fasttømret tradition i USA, hvor der årligt sendes 192 millioner valentinskort. I dag glæder man ofte sin partner med en Valentinsgave. 

Så leder du efter den perfekte Valentinsgave til din kæreste ? Heldigt at vi har masser af romantiske, frække, sjove og anderledes oplagte Valentinsgaver med lynhurtig levering. Har du kæresten, så har vi valentinsgaven der nok skal begejstre begge parter.

Her under finder du vores forslag til en uforglemmelig Valentinsdag. Kærligt udtænkte gaver til både ham og hende, og som kan nydes sammen. Hos Erok ApS har vi tænkt på det hele og anbefaler diverse sexlegetøj til ham og hende. Eller måske en DVD pornofilm kunne være sagen som Valentins gave ?.


<<< Vare filtrering: Diverse Valentinsgaver

Brug hurtigt og nemt vores vare filtrering. Her finder du lige præcis den Valtinsgave du søger til din partner.
 

43 vare(r)

Sorter stigende
pr. side

43 vare(r)

Sorter stigende
pr. side