Vi giver 30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Strapon vibratorer & dildoer

En strapon dildo er en påspændings dildo, der bruges til stimulation og penetrering, og er en ny fræk måde at nyde hinanden på. Strapon dildoer bruges af både kvinder og mænd og er til jer der ønsker at tilføre noget nyt til sexlivet. Her finder du et stort udvalg af kvalitets strapon og påspændings dildoer, med og uden vibration, massive eller hul som et hylster, lavet af kvalitets materialer.

En strap-on er en påspændings dildo, der spændes på med remme

Før sexlivet til en ny dimension med en strapon dildo fra Ero10k. En strapon er en påspændings dildo, der bruges til ekstra stimulation og penetrering af begge køn.

Strapon dildoer bruges af både kvinder og mænd, og er til jer der ønsker at tilføre noget nyt til sexlivet. Med en strap-on dildo er det muligt for par at bytte roller og lade manden være den der tager imod. Kan naturligvis også bruges kvinde til kvinde, hvilket mange mænd ikke har noget imod at opleve.

Strapon dildoer fås også som påspændings hylster, så han kan forøge længde og tykkelse på penis. Hvilket giver manden med rejsnings problmer mulighed for at gennemføre et samleje med et strapon overtræk. Påspændings dildoer eller harness dilder, er også blevet populære til dominante kvinder som ønsker at dominere sin mand, ved at tage ham bagfra. Så ingen tvivl om at påspændingsdildoer er et ekstra krydderi og et pændende sexlegetøj med mange muligheder.


<<< Vare filtrering: Påspændings dildoer

Brug nemt vores vare filtrering i venstre side, for at finde lige den strap-on dildo eller vibrator du søger.
 

26 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

26 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste