Så nærmer Julen sig og vi ønsker alle en Glædelig Jul - Julegaver kan ombyttes indtil 31. januar 2018
×
Vi giver 30 dages fortrydelsesret

Fri fragt over 1.000,00 DKK      Anonym og diskret forsendelse

Anal buttplugs

En buttplug, også kaldet analplug, er et pirrende sexlegetøj til indsættelse oppe i anus. På mange måder minder en buttplug om dildoer, men de er ofte kortere og har en ende der buer ud af i en fod, der virker som en stopklods, for at forhindre at buttplugen glider helt op og forsvinder. Buttplugs er frækt for begge køn, men fornemmelsen kan godt være forskellig for mænd og kvinder.

En anal buttplug giver den ultimative anale pirring

En buttplug plug er kendetegnet ved, at den har en ståfod eller sugekop i enden, som sikrer at den er nem at kontrollere og at den ikke forsvinder op bagtil.

Find her den buttplug der passer til dig og gå på opdagelse i vores store sortiment indenfor anale buttplugs. Brug gerne vores buttplug filtrering i venstre side, hvor du nemt kan sortere ud fra f.eks. længde og tykkelse. Så du finder den rette til stimulation af de erogene zoner i anus.

En lang buttplug er bedre for mænd, for at stimulere den mandlige prostata, mens kvinder elsker presset fra foden op mod skede væggen. En buttplug er også et meget velegnet anal sexlegetøj for træning af numsen til analsex, så den bliver lettere udvidet. Det er altid en god ide med buttplugs og andet anal sexlegetøj at bruge en glidecreme ved penetrering.


<<< Vare filtrering: Anal buttplugs

Med vores vare filtrering er det nemt at indkredse hvilken størrelse buttplug der passer bedst til dig.
 

1 til 60 af 68

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 68

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2